Tastatur på midtdisplayet

Med tastaturet på midtdisplayet er det mulig å skrive med taster på skjermen eller ved å "tegne" tegn som bokstaver, sifre eller ord på skjermen for hånd.

Med tastaturet kan ord eller tegn skrives inn f.eks. for å skrive tekstmeldinger fra bilen, angi passord eller søke etter artikler i den digitale førerveiledningen.

Tastaturet vises bare når det er mulig å skrive på skjermen.

iCup-2037-Keyboard down symbol

Trykk på denne knappen for å skjule tastaturet. Hvis dette ikke er mulig, vises ikke knappen.

iCup-2037-Keyboard symbol

Trykk på denne knappen for å bruke vanlig tegninntasting.

iCup-2037-Keypad handwriting

Trykk på denne knappen for å skrive tegn for hånd.

Bekreft teksten som er skrevet inn ved å trykke på bekreftelsesknappen over tastaturet. Knappen kan se forskjellig ut avhengig av sammenheng.

Skrive ord eller tegn for hånd

Skriv et ord eller tegn i området for håndskrevne bokstaver.
Forslag til ord eller tegn vises. Det som passer best, vises øverst i listen.

Viktig

Ikke bruk skarpe gjenstander mot skjermen, da kan den ripes opp.
Det er mulig å velge et annet ord eller tegn fra listen ved å trykke på det. Ellers trenger du bare vente et øyeblikk.
Ordet eller tegnet blir da skrevet inn.

Bokstav- eller tegnvarianter

Bokstav- og tegnvarianter f.eks. é eller è skrives ved at bokstaven eller tegnet holdes inne. En rute med mulige varianter vises, og den ønskede varianten velges med et trykk. Hvis ingen variant velges, brukes originalbokstaven eller -tegnet.