Batteribruk

Styr batteriets ladenivå under kjøring ved hjelp av På vent og Lading.

På vent og Lading er tilgjengelige i alle kjøremoduser. Funksjonene avbrytes hvis kjøremodusen Pure aktiveres.

På vent

P5P6-22w22-iCup-HYB-Hold in driver display

Når På vent er aktivert, opprettholdes ladingen i hybridbatteriet, og ladingen kan i stedet brukes senere, for eksempel ved kjøring i bytrafikk.

Bilen fungerer som ved vanlig hybriddrift med utladet batteri, der bilen i tillegg til gjenbruk av for eksempel energi som er gjenvunnet fra bremsekraft, starter forbrenningsmotoren oftere for å beholde batteriladingen.

Nb!

Batterinivået kan påvirkes ved bruk av På vent hvis bilen for eksempel er tungt lastet, har utstyr koblet til tilhengerfestet eller kjøres i en lang oppoverbakke.

Lading

P5P6-22w22-iCup-HYB-Charge in driver display

Når Lading er aktivert, lades hybridbatteriet ved hjelp av forbrenningsmotoren, slik at rekkevidden med elektrisk drift senere økes.

Aktiver På vent eller Lading

Aktiver via midtdisplayet.
Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Velg Kjøring.
Aktiver funksjonen du ønsker ved Batteribruk.
P5P6-22w22-iCup-HYB-Smart in driver display

I kjøremodus Hybrid med batteribruk stilt inn på Auto kan smart energifordeling ved hjelp av Google Maps brukes for å kjøre bilen så effektivt som mulig under hele kjøreturen.