Dato og klokkeslett

Klokken vises på midtdisplayet der det også er mulig å endre innstillinger for dato og tid.

Klokkens plassering

iCup- 2037- Clock in centerdisplay

Klokken er plassert oppe til høyre i statuslinjen i midtdisplayet.

Innstillinger for dato og klokkeslett

Trykk på iCup-2037-Settings symbol og deretter System, og velg Dato og tid.
Velg ønskede innstillinger.

Automatisk innstilling for dato og tid

Som standard er dato og tid stilt inn, og tidssonen stilles som standard inn automatisk avhengig av hvor bilen befinner seg.

Still inn dato og tid manuelt ved å slå av innstillingen for automatisk dato og tid. Juster tidssonen manuelt ved å slå av innstillingen for automatisk tidssone. Det er også mulig å velge 24- eller 12-timersklokke.