Fjerne kobling mellom Volvo Cars-appen* og bil

Før Volvo Cars-appen avinstalleres, må du forvisse deg om at koblingen mellom appen og bilen fjernes eller at eierskapet til bilen din avsluttes riktig i appen. Hvis Volvo Cars-appen bare slettes, kan det oppstå problemer med tilkobling av bilen i fremtiden.

Avslutte eierskap i Volvo Cars-appen

Hvis du selger bilen din, må eierskapet og koblingen mellom Volvo Cars-appen og bilen avsluttes fra administratorkontoen i appen. Hvis du ikke har tilgang til appen, kan du kontakte Volvo-forhandleren og informere om at du vil selge bilen.

Avslutte eierskapet og fjerne koblingen:
Gå til Tilknyttede biler i fanen Px-2037-VOC app icon Profile.
Velg den aktuelle bilen.
Trykk på Jeg eier ikke denne volvoen lenger, og følg anvisningene i appen.
Når eierskapet avsluttes, slettes brukerhistorikken og øvrige brukerkontoer. I tillegg blir det automatisk utført en fabrikktilbakestilling av bilen, slik at profiler, brukerdata, koblede nøkler og personlige innstillinger osv. fjernes.

Volvo ID er personlig og trenger derfor ikke endres eller slettes hvis bilen selges.

Kontakt Volvo-forhandleren hvis du ønsker å slette kontaktopplysningene dine fra forhandlerens system.

Fjerne kobling mellom tilkoblet telefon og bil

Koblingen mellom tilkoblet telefon og bilen kan fjernes fra Volvo Cars-appen eller fra bilens midtdisplay. Brukere med administratorrettigheter kan se og koble fra alle telefoner som er koblet til bilen. Øvrige brukere kan bare se og koble fra sin egen telefon.

Via Volvo Cars-appen

Gå til Tilknyttede biler i fanen Px-2037-VOC app icon Profile.
Velg den aktuelle bilen.
Trykk på Koble fra ved den enheten du ønsker å koble fra, og følg anvisningene i appen.

Via midtdisplayet

Gå til iCup-2037-Settings symbol.
Velg Profiler.
Velg Volvo Cars-app-enheter.
Trykk på telefonen du ønsker å fjerne, og velg Fjerne paring av denne telefonen.