Behandle brukerprofiler

Det er mulig å velge en annen profil selv om nøkkelen som brukes, er koplet til en annen profil.

Opprette profil

Dra ned varslingsmenyen for å komme til brukerprofiler.
Trykk på aktiv profil.
Velg Ny profil.
Profilen opprettes.
Profilen angis som aktiv profil.

Når du skal stille inn den nye profilen, veiledes du gjennom interaktive anvisninger. Der kan du velge å parkoble en telefon med bilen eller koble ulike kontoer, for eksempel Volvo ID, til profilen. Det er også mulig å hoppe over enkelte trinn og fullføre dem senere.

Det er mulig å opprette opptil seks ulike profiler.

Velge profil

Dra ned varslingsmenyen for å komme til brukerprofiler.
Trykk på aktiv profil.
Profiler som kan velges, vises.
Velg ønsket profil.
Profilen er valgt og systemet laster inn innstillingene for profilen.

Nb!

Hvis du vil avbryte flytting av setet når du bytter profil, trykker du på en av knappene på setedelen i forsetet.

Logge ut profil

Dra ned varslingsmenyen for å komme til brukerprofiler.
Velg Logg ut.
Profilen logges ut, og det er ikke lenger mulig å få tilgang til kontoer som er koplet til profilen.
Systemet kjøres i utlogget modus og innstillingsendringer lagres ikke i noen profil.

Nb!

Det er bare mulig å opprette, velge og logge ut brukerprofiler når bilen står stille.