Endre systemspråk

Innstillinger for språk gjør du via midtdisplayet.

Nb!

Bytte av språk på midtdisplayet kan føre til at noe av eierinformasjonen ikke stemmer overens med nasjonale eller lokale lover og bestemmelser. Ikke bytt til et språk som er vanskelig å forstå. Da kan det bli vanskelig å finne tilbake i strukturen på skjermen.
Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Fortsett til System, Språk og inndata.
Velg ønsket språk.
Språket i førerdisplayet og midtdisplayet endres.

Når systemspråket endres, endres også språket for Google Assistent. Hvis et annet språk ønskes for Google Assistent, kan det velges separat i menyen for Google Assistent.