Angi prioritet for Volvo Assistance og alarmsentral

Velg om bilen skal ringe til Volvo Assistance eller alarmsentralen i en nødssituasjon.1

Det er mulig å angi om bilen skal kontakte Volvo Assistance eller den offentlige alarmsentralen når den automatiske kollisjonsalarmen utløses eller SOS-knappen brukes.

Bilens innstilling fra fabrikk er at Volvo Assistance kontaktes først.

Hvis innstillingen skal endres:
Trykk på iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet, og velg Kontroller.
Deaktiver SOS-knapp ringer Volvo Cars nødtjenester under Flere.

Nb!

Når kontakt med Volvo Assistance prioriteres, blir mer informasjon overført fra bilen, og mer omfattende hjelp kan gis hvis den offentlige alarmsentralen er primærkontakt. Hvis kontakt med Volvo Assistance ikke kan opprettes, kontakter bilen i stedet den offentlige alarmsentralen.

Hvis den offentlige alarmsentralen derimot prioriteres og kontakt ikke kan opprettes, gjøres det ikke forsøk på å nå Volvo Assistance i stedet.

1. 1 Tilgjengelige tjenester varierer avhengig av marked.