Aktivere og deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarmet forsete*

Setene kan varmes opp for å øke komforten for fører og passasjer når det er kaldt.

Det er mulig å angi om automatisk start av elektrisk seteoppvarming skal være aktivert/deaktivert når føreren setter seg i bilen, ved motorstart.1 Hvis automatisk start er aktivert, vil den elektriske oppvarmingen starte ved en omgivelsestemperatur på 10 °C (50 °F) eller lavere.

Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på temperaturknappen nederst i midten av midtdisplayet.
Trykk på iCup-2037-Icon three dots horizontal
Velg ønsket innstilling under Automatisk førersetevarme og Automatisk passasjersetevarme for å aktivere/deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarming av fører- og passasjersete.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Modus Kjør