Filassistent (LDW) - funksjon

Filassistenten er en av funksjonene i Driver Alert System - benevnes også som LDW (Lane Departure Warning).

Funksjonen er beregnet på bruk på motorveier og lignende større veier for å redusere risikoen for at kjøretøyet i enkelte situasjoner forlater eget kjørefelt utilsiktet.

Noen innstillinger kan foretas for Filassistent-funksjonen.

Av & på

P3-1020-sv60 LDW - PÅ-knapp

LDW slås på eller stenges med en knapp på midtkonsollen. Det lyser i knappen når funksjonen er på.

Funksjonen kompletteres i kombiinstrumentet med selvforklarende grafikk i forskjellige situasjoner.

Personlige innstillinger

Innstillingene foretas fra skjermen i midtkonsollen via menysystemet MY CAR. Se MY CAR for en beskrivelse av menysystemet.

Velg blant alternativene:

• På ved oppstart - Funksjonen settes i klarstilling hver gang motoren startes. I motsatt fall får en samme verdi som da motoren ble slått av.
  • Høyere ømfintlighet. Ømfintligheten øker, alarmen kommer tidligere og med færre begrensninger.