Automatisk tilkobling av Bluetooth® -enhet

Når en Bluetooth®-enhet er registrert i bilen kobles bilen automatisk til den sist tilkoblede når bilen startes.

Når Bluetooth®-funksjonen er aktiv og den sist tilkoblede enheten er innenfor rekkevidde, kobles den til automatisk. Hvis den sist tilkoblede enheten ikke er tilgjengelig, forsøker systemet å koble til en tidligere tilkoblet mobiltelefon.

Vil du koble til en annen enhet, trykker du på EXIT, velger å koble til en ny enhet eller bytte til en annen registrert enhet.