Talestyring av tekstmeldinger

Talestyringen gir deg mulighet til å styre funksjoner i bilen, for eksempel opplesing av tekstmeldinger fra en tilkoblet mobiltelefon.

Opplesing av tekstmelding

Innstillinger og menyer i midtdisplayet varierer avhengig av programvareversjon.

Før talekommandoer til mobiltelefonens funksjoner (tekstmelding, telefonsamtale og mediespiller) kan brukes, må en mobiltelefon være koblet til bilen.

Hvis du vil lese opp en tekstmelding, trykker du på talestyringsknappen på høyre side av rattet og sier "Les melding".

Opplesing av tekstmelding fra iPhone

Ved opplesing av tekstmeldinger fra iPhone må du endre en innstilling på telefonen din for at meldingen skal sendes fra telefonen til bilen.

I din iPhone: Gå til Innstillinger.
I din iPhone: Velg Bluetooth.
I din iPhone: Klikk på infotegnet (i) på tilkoblingen til bilen din.
I din iPhone: Slå på Vise varsler.

Nb!

Ikke alle systemspråkene støtter talestyring. De som gjør det, er markert med symbolet P5–1507–Voice control button i listen med tilgjengelige systemspråk. Les mer om hvor denne informasjonen finnes i avsnittet om innstillinger for talestyring.