Enheter som er kompatible med Volvo On Call*

Her vises de mobile enhetene som er kompatible med Volvo On Call-appen.

Volvo On Call-appen er tilgjengelig for iPhone, iPad og Apple Watch samt Android-telefoner. Du kan laste ned appen gratis fra Apple App Store eller Google Play.

For at Volvo On Call-appen skal fungere så godt som mulig, må du sørge for at du har oppdatert appen til den nyeste versjonen som er tilgjengelig for din enhet. Du finner mer informasjon om tekniske krav til versjon samt operativsystem og kompatibilitet for enhetsmodeller der du laster ned apper.

Nb!

Volvo forbeholder seg retten til når som helst å avslutte vedlikehold av eldre versjoner av apper og fjerne dem fra eksisterende appbutikker.

Internettilkobling

Appen kommuniserer med bilen via internett. Din mobile enhet må derfor ha internettilkobling1 for å kunne utføre dine kommandoer.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Ved bruk av internett overføres data (datatrafikk), noe som kan medføre kostnader.