Datadeling for tjenester

Hvis du ikke har aktivert datadeling for en tilkoblet tjeneste eller nedlastede apper, kan du gjøre det når du starter dem på midtdisplayet. Hvis det er første gang du starter en tjeneste, eller f.eks. etter en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger eller visse programvareoppdateringer, må du også godta Volvos vilkår for tilkoblede tjenester.

Aktivere datadeling når du starter en tjeneste

Velg funksjonen eller tjenesten som skal aktiveres.

Hvis det er første gang du bruker tjenesten, og etter f.eks. en fabrikktilbakestilling eller visse programvareoppdateringer, må du først godkjenne Volvos vilkår for tilkoblede tjenester for å fortsette.

P5-1917-Terms and conditions screen
Velg å godkjenne datadeling for tjenesten, eller å avbryte.

Hvis du velger å godkjenne, aktiveres datadeling og du kan begynne å bruke tjenesten.

Aktivere datadeling når du starter en app

Start appen og trykk på tillat i popup-vinduet for å godkjenne datadeling for en app som trenger funksjonen.

Du kan deaktivere datadeling for tjenester og apper i innstillingsmenyen under SystemPersonvern og dataDeling av data.