Volvo Sensus

Volvo Sensus er hjertet i den personlige Volvo-opplevelsen og knytter deg sammen med bilen og omverdenen. Det er Sensus som gir informasjon, vedlikehold og hjelp når nødvendig. Sensus omfatter de intuitive funksjonene som både forbedrer bilreisen og forenkler eieropplevelsen.
Px-1320-SENSUS logo

En intuitiv navigasjonsstruktur gjør det mulig å få relevant støtte, informasjon og underholdning når det er nødvendig, uten å distrahere føreren.

Sensus omfatter alle løsningene våre som muliggjør oppkobling* mot omverdenen og gir intuitiv kontroll over alle mulighetene til bilen.

Volvo Sensus samler og presenterer mange funksjoner i flere av bilens systemer på bildeskjermen på midtkonsollen. Med Volvo Sensus kan du foreta egne tilpasninger ved hjelp av et brukergrensesnitt som er lett å betjene. Innstillingene kan gjøres for Bilinnstillinger, Lyd og media, Klima osv.

Med knappene og bryterne på midtkonsollen eller de høyre knappene på rattet* kan funksjoner aktiveres eller deaktiveres, og mange forskjellige innstillinger kan foretas.

Når du trykker én gang på MY CAR, presenteres alle innstillinger som har med kjøring av og kontroll over bilen å gjøre, for eksempel City Safety, lås og alarm, automatisk viftehastighet, innstilling av klokken osv.

Ved å trykke én gang på henholdsvis RADIO, MEDIA, TEL*, P3-1346-x60-Connectivity symbol*, NAV* og CAM1 kan du aktivere andre kilder, systemer og funksjoner, for eksempel AM, FM, CD, DVD*, TV*, Bluetooth®*, navigering* og parkeringskamera*.

Hvis du vil ha mer informasjon om alle funksjoner/systemer, kan du se respektive avsnitt i førerhåndboken eller tillegget til denne.

Oversikt

P4-1420-Sensus
Kontrollpanel på midtkonsollen. Bildet er skjematisk - antall funksjoner og plassering av knappene varierer avhengig av valgt utstyr og marked.
  1. Ikon röd cirkel 1Navigering* - NAV, se Sensus Navigation*.
  2. Ikon röd cirkel 2Lyd og mediaRADIO, MEDIA,TEL.
  3. Ikon röd cirkel 3Internettilkoblet bilP3-1346-x60-Connectivity symbol.
  4. Ikon röd cirkel 4Klimaanlegg.
  5. Ikon röd cirkel 5Funksjonsinnstillinger - MY CAR.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder visse bilmodeller.