Telefonbok - hurtigsøk i kontakter

Drei TUNE mot høyre i telefonkildens normalvisning, og du ser en liste med kontakter.

Drei på TUNE for å velge og trykk OK/MENU for å ringe opp.

Under navnet på kontakten står det telefonnummeret som er valgt som standard. Dersom symbolet ▼ finnes til høyre for kontakten, finnes det flere telefonnummer som er lagret på kontakten. Trykk OK/MENU for å vise numrene. Bytt og ring opp et annet nummer enn det som er valgt som standard ved å dreie på TUNE. Trykk OK/MENU for å ringe.

Søk i listen med kontakter ved å taste inn begynnelsen på kontaktens navn på tastaturet i midtkonsollen. Se Telefonbok - søke etter kontakter angående knappenes funksjon.