Angi prioritet for Volvo On Call*-servicesenter og alarmsentral1

Velg om bilen skal ringe til Volvo On Call-servicesenteret eller alarmsentralen i en nødssituasjon2.

I biler med Volvo On Call er det mulig å angi om bilen skal kontakte Volvo On Call-servicesenteret eller den offentlige alarmsentralen når den automatiske kollisjonsalarmen utløses eller SOS-knappen brukes.

Bilens innstilling fra fabrikk er at Volvo On Call-servicesenteret kontaktes først.

Hvis innstillingen skal endres:
Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på KommunikasjonVolvo On Call.
Velg Prioriter off. telefonsenter før Volvo telefonsenter hvis en offentlig alarmsentral skal kontaktes med én gang.

Nb!

Når kontakt med Volvo On Call-servicesenteret prioriteres, blir mer informasjon overført fra bilen, og mer omfattende hjelp kan gis hvis den offentlige alarmsentralen er primærkontakt. Hvis kontakt med servicesenteret ikke kan opprettes, kontakter bilen i stedet den offentlige alarmsentralen.

Hvis den offentlige alarmsentralen derimot prioriteres og kontakt ikke kan opprettes, gjøres det ikke forsøk på å nå Volvo On Call-servicesenteret i stedet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgjengelige tjenester varierer avhengig av marked.
  3. 2 Gjelder bare S60, S60 Recharge, V60, V60 Recharge og V60 Cross Country.