Velge veiledning til rasteplass ved varsling fra Driver Alert Control

I biler med Sensus Navigation* kan føreren aktivere en veiledning som automatisk kan foreslå en egnet rasteplass i forbindelse med varsling fra Driver Alert Control DAC.

Det er mulig å velge om funksjonen Rasteplass-anvisning skal være aktivert eller deaktivert.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Velg My CarIntelliSafeDriver Alert.
Marker eller fjern markeringen Rasteplass-anvisning for å aktivere eller deaktivere funksjonen.