Android Auto*

Android Auto1 gir deg mulighet til å lytte til musikk, telefonere, få kjøreanvisninger og bruke biltilpassede apper fra en Android-enhet. Android Auto fungerer som utvalgte Android-enheter.
P5-1717-Android Auto

Informasjon om hvilke apper som støttes og hvilke Android-enheter som er kompatible finnes på hjemmesiden: www.android.com/auto. For tredjepartsapper, se Google Play. Vær oppmerksom på at Volvo ikke har noe ansvar for innholdet i Android Auto.

Android Autostartes fra appvinduet Etter at Android Auto er startet én gang, vil appen startes automatisk neste gang enheten kobles til. Automatisk start kan slås av under innstillinger.

Nb!

Når en enhet er koblet til Android Auto, er det mulig å strømme via Bluetooth til en annen mediespiller. Bluetooth er aktiv mens Android Auto brukes.

Ved bruk av kartnavigering via Android Auto, oppstår det ingen veiledning på fører- eller frontrutedisplayet, men bare på midtdisplayet.

Du kan styre Android Auto via midtdisplayet, med det høyre bryterpanelet på rattet eller med talestyring. Et langt trykk på rattknappen P5–1507–Voice control button starter Google Assistent, og et kort trykk deaktiverer den.

Når du bruker Android Auto, godtar du følgende: Andorid Auto er en tjeneste som leveres av Google Inc. i henhold til deres vilkår. Volvo Cars er ikke ansvarlige for Android Auto med funksjoner eller apper. Når du bruker Android Auto overfører bilen din en viss informasjon (inkludert sted) til din tilkoblede Android-telefon. Du er fullt ut ansvarlig for din og andres bruk av Android Auto.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgjengeligheten kan variere avhengig av markedet.