Specifikationer för laddkablar

Dessa specifikationer ger information om mode 2 laddkablar. Mode 2 laddkablar kan köpas från Volvo Extras-butiken.
Omgivningstemperatur-30 °C till 40 °C (-22 °F till 104 °F)

Jordfelsbrytare

Mode 2-laddkablar har en inbyggd jordfelsbrytare som skyddar bilen och användaren från elektriska stötar orsakade av systemfel.

Varning

Jordfelsbrytaren hjälper till att skydda bilens laddsystem men det finns ingen garanti för att en överbelastning inte kan inträffa.

Viktigt

Jordfelsbrytaren skyddar inte vägguttaget.

Temperaturövervakning

Mode 2-kabeln har också en kontrollenhet med en inbyggd funktion för temperaturövervakning. Den övervakar temperaturen i både kabeln och vägguttaget.

Viktigt

Undvik att utsätta kontrollenheten och dess stickkontakt för direkt solljus. Överhettningsskyddet i stickkontakten kan annars minska eller avbryta laddningen av din bil.