Stoppa DC-laddning

Du kan stoppa laddningen när som helst.

Viktigt

Stoppa laddningssessionen innan du kopplar ur kabeln från bilens laddport. Om du inte gör detta kan laddkabeln eller bilens system skadas.
Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till Charging.
Tryck på End charging.
Laddkabelns handtag låses upp. Detta kan ta ett par sekunder.
Dra ut laddkabeln ur laddintaget.
Sätt tillbaka skyddslocket på kabelns kontaktdon, om ett sådant finns.
Sätt tillbaka laddintagets skyddslock och stäng laddlocket.

Tips

Du kan också stoppa laddningsprocessen från laddstationen eller genom att trycka på knappen End charging i antingen välkomstvyn eller i hemvyn