Stoppa AC-laddning

Du kan stoppa laddningen när som helst.

Viktigt

Stoppa laddningssessionen innan du kopplar ur kabeln från bilens laddport. Om du inte gör detta kan laddkabeln eller bilens system skadas.

Tips

När AC-laddningen har stoppats låses laddkabeln upp.

Se till att bilen står olåst.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till Charging.
Tryck på End charging.
Bilen låser upp laddkabeln i laddningsporten.
Dra ut laddkabeln ur laddintaget.
Sätt tillbaka skyddslocket på kabelns kontaktdon, om ett sådant finns.
Beroende på vilken typ av kabel du har använt ska du göra ett av följande:
  • Koppla loss laddkabeln från laddstationen.
  • Sätt tillbaka laddkabeln i laddstationens förvaringsuttag.
Sätt tillbaka laddintagets skyddslock och stäng laddlocket.

Tips

Du kan också stoppa laddningen genom att trycka på knappen End charging i antingen välkomstvyn, hemvyn eller i mobilappen.