Avaktivera automatisk broms vid backning

Rear Auto Brake kan avaktiveras tillfälligt i parkeringsvyn.

Genom att avaktivera Rear Auto Brake kommer bilen inte att bromsa för hinder som upptäcks direkt bakom den. Om Rear Cross Traffic Alert är aktiverad kan den dock fortfarande ingripa genom att bromsa om den upptäcker trafik som närmar sig den väg du backar.

Viktigt

Ändra förarstödets inställningar

Se till att du förstår hur bilens ändrade inställningar påverkar hur den beter sig. Detta är särskilt viktigt för funktioner som påverkar graden av assistans som bilen kan erbjuda.

I parkeringsvyn trycker du på knappen RAB.

Knapp för Rear Auto Brake
Rear Auto Brake är tillfälligt avaktiverad.