Avaktivering av Rear Cross Traffic Alert

Varningen för korsande trafik bakom bilen kan tillfälligt avaktiveras i inställningarna.

Viktigt

Genom att avaktivera varning för korsande trafik bakom dig så avaktiverar du även bilens förmåga att bromsa om den upptäcker ett fordon som närmar sig den väg du backar.

Ändra förarstödets inställningar

Se till att du förstår hur bilens ändrade inställningar påverkar hur den beter sig. Detta är särskilt viktigt för funktioner som påverkar graden av assistans som bilen kan erbjuda.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till DrivingSafety assistRear cross traffic alert.
Avaktivera tillfälligt varningar om korsande trafik bakom din bil.

OBS

Avaktivering av varningar för korsande trafik bakifrån är endast tillfälligt för din pågående körning. Funktionen återaktiveras som standard nästa gång du startar bilen.