Avaktivering av varningar för hastighetsbegränsning

Varningar för hastighetsbegränsningar kan tillfälligt avaktiveras under resten av körningen.

Varningar för hastighetsbegränsningar aktiveras som standard för varje ny körning. De kan avaktiveras och aktiveras igen i inställningarna.

Tips

Snabb åtkomst under körning

En knapp för att stänga av varningar för hastighetsbegränsningar finns också i displayen när du kör. Detta gör att du snabbt kan slå på eller av dem utan att gå in i inställningarna.

Symbol på knapp för varning för hastighetsgräns
Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till DrivingSafety assistSpeed limit warnings.
Avaktivera varningar för hastighetsbegränsningar tillfälligt.