Radio

Använd den förinstallerade radioappen för att lyssna på direktsänd radio i bilen.

Länka DAB- och FM-radiostationer

Med DAB- och FM-länkning kan bilen automatiskt välja den starkaste mottagningen av DAB- eller FM-källorna för länkade stationer. Detta är redan aktiverat i bilen, men du kan stänga av det i inställningarna för radioappen.

Radiomeddelanden

När du lyssnar på radio kan det hända att du får höra vissa meddelanden som avbryter det du lyssnar på. Meddelandena kan vara larm, varningar, nyheter eller trafikmeddelanden och åtföljs av ett meddelande på displayen. Du kan avbryta meddelandet och fortsätta lyssna på radion genom att avvisa meddelandet.

I radioinställningarna kan du välja vilka radiomeddelanden du vill höra. Tryck på inställningssymbolen högst upp i radioappen och slå sedan på eller av meddelanden. Larmmeddelanden är påslagna som standard, men varningar, nyheter och trafikmeddelanden är avstängda.

Radiofavoriter

Du kan lägga till stationer i din favoritlista för snabbare åtkomst.

Tips

Du kan finna och ladda ner andra radioappar i appbutiken.