Styrning

Bekanta dig med bilens styrningsrelaterade funktioner.
Ratten

Din bil har utformats för att ge en responsiv och intuitiv upplevelse när du styr den. Anpassa utifrån din körställning och önskade styrkänsla före körning.

Tips

Samspel mellan styrning och förarstöd

Flera av bilens förarstödsfunktioner kan påverka styrningen. Läs användarmanualens avsnitt om de funktionerna för att få en mer fullständig förståelse för hur de kan samspela med och påverka din upplevelse av styrningen.

Hastighetsberoende rattrespons

Styrmotståndet och styvheten ändras med bilens hastighet. Vid låga hastigheter är styrmotståndet lågt för precisionsmanövrering. Vid höga hastigheter anpassar sig styrningen till att bli styvare.

Styrkänsla

Du kan justera styrkänslan via inställningarna i displayen. Styrkänslan påverkar styrningens styvhet när ratten vrids.