Laddningsvy och inställningar

I laddningsvyn kan du få information om laddningsförloppet, starta eller stoppa laddningen och ställa in olika laddningsinställningar. Du kan anpassa laddningsinställningarna enligt dina önskemål. Laddningsvyn visas automatiskt när laddning startas.

OBS

Informationens innehåll kan variera beroende på aktuell laddstatus.
Huvudområde
Följande information, funktioner och inställningar finns tillgängliga i displayens huvudområde:
  • Aktuell batterinivå
  • Mål för batterinivå
  • Strömstyrka1
  • Laddstatus
  • Starta eller stoppa laddning.2
  • Ställ in en målnivå för batteriladdning
  • Begränsa strömstyrkan för AC-laddning.
  • Lägga till och hantera scheman

Tips

Du kan också få information om batterinivå, laddstatus och laddprocessen i mobilappen för bilen.

Du kan också komma åt laddningsvyn via inställningarna i displayen.

1. 1 Strömstyrka visas endast om en gräns har ställts in.
  2. 2 Start charging är endast tillgänglig medan AC-kabeln är ansluten.