USB-portar

Du kan använda bilens USB-portar för att ladda telefoner, surfplattor eller andra enheter.

USB-portarnas placering

USB-portar.
1
2
Placering av USB-portar.

Under displayen finns två USB-portar1.

Det finns även två USB-portar 1 i bakre delen av tunnelkonsolen.

Använda USB-portarna

Koppla alltid bort enheterna från portarna när de inte används.

Vissa enheter kan blir varma när de laddas. Detta är normalt.

Bilen stänger av strömmen till USB-portarna automatiskt när du lämnar bilen. Om du lämnar bilen olåst fortsätter uttaget vara aktivt en stund till innan det stängs av.

Tips

Om du vill att USB-portarna ska vara aktivt när du parkerar, läs mer om parkeringskomfort i denna manual. När denna funktion är aktiverad fortsätter USB-portarna att leverera ström även om bilen är låst.

Specifikationer för USB-portar

• Typ C-uttag
  • Version 3.4
  • Normal laddning
    • Spänning: 5 V
    • Strömstyrka: max 3,0 A
  • Snabbladdning
    • Spänning: 9 V
    • Strömstyrka: max 2,0 A