Användarkonton, profiler och tjänster

Få ut mer av din bil genom att anpassa den med hjälp av profiler och ansluta den till mobilappen. Detta ger dig åtkomst till fler funktioner och tjänster, t.ex. support om du har problem när du är på väg.

OBS

För att kunna använda många av de tjänster som erbjuds för din bil måste du först registrera ett personligt konto, till exempel ditt Volvo ID.
För att få ut mesta möjliga av din bilupplevelse bör du
  • Anslut ditt Volvo ID
  • Ladda ner mobilappen för den här bilen till din telefon
  • Konfigurera din användarprofil och anpassa bilens inställningar
  • logga in med ditt Google-konto