Profiler för bilanvändare

För en mer anpassad upplevelse kan du ställa in användarprofiler för olika förare.

För att få tillgång till alla funktioner i bilen måste du skapa en ägarprofil. Du kan sedan lägga till medförarprofiler för fler användare. Med individuella användarprofiler kan varje förare spara anpassade inställningar och justeringar som automatiskt tillämpas när deras profil väljs.

Typ av profilVem använder den?
ÄgareDen permanenta användarprofilen för bilens ägare.
GästEn gästanvändarprofil som är tillgänglig för tillfälliga användare av bilen.
MedförareUpp till fyra ytterligare användarprofiler för personer som regelbundet använder bilen.

Ägaren har fullständiga administrativa rättigheter medan medförarna har vissa av dem. Gästen kan göra vissa justeringar, men profilen återställs efter varje körcykel.

Du hittar profilinställningarna i inställningar, där du kan göra följande:
  • Byta profiler
  • Ändra namn på profilen
  • Lägga till ett konto i din profil
  • Ansluta en nyckel till din profil
  • Aktivera profillås
  • Visa och ändra dina integritetsinställningar
  • Ansluta bilens mobilapp till din bil
  • Ta bort din profil

OBS

Ägaren kan även hantera andra profilers inställningar.