Rattreglage

På ratten finns ett flertal knappar och reglage. De kontrollerar olika funktioner, som signalhornet, liksom vissa inställningar, justeringar och innehållet i förarinformationsområdet.
Översikt över rattreglagen
Översikt över rattreglagen
  • Signalhorn
  • Touchknappar
  • Vänster rattspak
  • Höger rattspak

Touchknappar

Rattens knappar och touchzoner
Rattens knappar och touchzoner
Återuppta eller öka inställd hastighet
Minska inställd hastighet
Alternativ styrassistans
Anpassningsbar knapp
Röststyrning
Höj volymen eller bekräfta
Sänk volymen eller avvisa
Media: Föregående eller spola tillbaka
Media: Nästa eller snabbspola framåt

Knapparnas olika funktioner beroende på sammanhanget. I normalfallet styr de den funktion som för närvarande visas på displayerna.

Du kan ställa in knappen så att den motsvarar en viss funktion.

Använda touchknapparna

Knapparna på rattens högra sida styr vanligtvis det som visas på förarinformationsområdets högra sida. Knapparna på vänster sida styr ofta det som visas på vänster sida. Förarinformationsområdet i displayen visar vanligtvis vilken åtgärd varje zon är tilldelad.

Du kan hitta den touchknappzon du letar efter genom att föra fingret över knapparna. Displayen reagerar och visar vilket beteende eller vilken åtgärd som tilldelats till knappen. När den funktion du vill ha visas trycker du på knappen.