Volvo EX30-app

Volvo EX30-appen låter dig kontrollera vissa funktioner och interagera med bilen via din telefon.

Volvo EX30-appen finns tillgänglig för iPhone och Android-telefoner. Du kan ladda ned den kostnadsfritt från din telefons appbutik. Appen uppdateras regelbundet, så se till att den senaste versionen är installerad på din telefon.

OBS

Volvo EX30-appen och din bil måste vara anslutna till internet för att alla tjänster ska fungera korrekt.
Det här är några av de saker du kan göra i Volvo EX30-appen:
  • Låsa och låsa upp dörrar.
  • Hantera laddning.
  • Kontrollera klimatfunktioner när bilen är parkerad.
  • Kontrollera bilens status, till exempel batterinivå och låsstatus.
  • Visa din kontoinformation.
  • Utforska användarmanualen.
  • Hitta användartjänster som assistans och support.