Anpassning och inställningar

Du kan anpassa många av bilens funktioner och egenskaper genom att ändra dess inställningar.

Var du hittar inställningar

Fliken inställningar på displayen finns tillgänglig på följande ställen:
  • Fliken inställningar på displayen innehåller de flesta av din bils inställningar och justeringar. Tryck på bilsymbolen på den nedre raden och gå till Settings. Du kan utforska flera kategorier i denna flik.
  • Vissa vyer och appar i bilen har sina egna avsnitt för inställningar. Öppna appen eller vyn och se dig omkring för att hitta tillgängliga alternativ för att anpassa dem.
  • Bilens mobilapp har inställningar relaterade till fjärrstyrnings- och anslutningsfunktioner.

Inställningstyper

Din bils inställningar tillämpas olika beroende på deras typ. De flesta inställningar är specifika för en användarprofil, men vissa gäller för bilens samtliga användare. Ett fåtal inställningar går endast att justera när den ägarprofil som har behörigheten administratör används.

Tips

Anpassad upplevelse

Konfigurera användarprofiler för alla förare för att få en anpassad upplevelse. Det finns många profilspecifika inställningar som tillämpas automatiskt när du väljer din profil.

Vissa inställningar tillämpas tills vidare från det att du ändrar dem, medan andra kanske endast tillämpas tillfälligt, t.ex. tills den aktuella körningen avslutats.