Tillgång till bagageutrymmet

Öppna och stäng bagageutrymmet via displayen eller knappen på bakluckan.

Varning

Var uppmärksam när bakluckan öppnas eller stängs. Se till att inga personer befinner sig i närheten av bakluckan när den är i rörelse. Använd alltid funktionerna för åtkomst till bagageutrymmet med försiktighet.

Rör inte vid bakluckans stödarmar, de är hårt belastade och ingrepp i dem kan leda till allvarliga personskador.

Efter användning, kontrollera displayen med avseende på indikationer på att bakluckan är helt stängd.

Manuell åtkomst

Om bilen är olåst kan du enkelt öppna bagageutrymmet med knappen vid mitten av bakluckan.

Tillgång till display

Du kan öppna bagageutrymmet från förarsätet via displayen.

Knapp på bagageluckans insida

Knapp för att stänga bagageluckan
Placering av knappen för stängning av bakluckan.
Knapp för stängning

Tryck på stängningsknappen på den inre högra sidan av bakluckan för att stänga den. Tryck på knappen två gånger för att aktivera en fördröjd stängning, fördröjningen är cirka 30 sekunder.

Du kan även använda stängningsknappen för att justera hur mycket bagageutrymmet ska öppnas. Denna funktion är användbar om du vill kunna nå bakluckan enkelt när du stänger den eller om du befinner dig på en plats där det är lågt i tak, till exempel ett garage.

Om du låser bilen med bagageutrymmet öppet låses alla dörrar och larmet aktiveras endast för de stängda dörrarna. Om du sedan stänger bakluckan kommer den att låsas och larmet kommer att aktiveras för bakluckan.