Justering av sidospeglar

Kontrollera att sidospeglarna är inställda så att du har god sikt innan du börjar köra.
Tryck på bilsymbolen på den nedre raden och välj Settings.
Gå till ControlsMirrors and wipersAdjust side mirrors.
Tryck på Adjust.
Vyn för justering av inställningar visas.
Välj den sidospegel du vill justera.
Använd rattknapparna för att justera den valda spegeln.

Tips

Fälla in och fälla ut sidospeglarna

Du kan fälla in och ut sidospeglarna i samma vy. Detta kan vara praktiskt när du ska parkera eller kör i trånga utrymmen.

För att fälla in båda sidospeglarna trycker du på infällningsknappen i vyn för justering av inställningar.

Varje spegel fälls ut separat. Välj den sidospegel som du vill fälla ut i vyn för justering av inställningar. Tryck på rattknappen i den riktning dit du vill att spegeln ska fällas ut.

Om du har fällt in backspeglarna kommer de att fällas ut igen när du kör i en viss hastighet.