Ställa in interiörbelysning

Du kan justera interiörbelysningen i inställningarna i avsnittet ljus och displayer.
Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till ControlsLights and displaysInterior lights.

Val av belysningsfärg

Gå till Ambience neutral color.
Välj vilken färg som den neutrala belysningen ska ha. Välj mellan vitt ljus eller ljus som matchar bilens interiör.

Tips

Ljusstyrkan för både den neutrala belysningen och stämningsbelysningen kan justeras i inställningarna för stämningsbelysningen. Du kan läsa mer om stämningsbelysningen i ett separat avsnitt i denna manual.

Justera knapparnas ljusstyrka

Gå till Button brightness.
Justera ljusstyrkan för bakgrundsbelysningen på bilens fysiska knappar.

Tips

Bekvämlighetsbelysning

Om funktionen för bekvämlighetsbelysning är aktiverad tänds de invändiga lamporna tillfälligt när du kliver in i bilen. Den extra belysningen kan vara till hjälp när det är mörkt ute och du ska sätta dig i bilen. Du kan aktivera eller avaktivera funktionen i inställningarna för ljus och displayer.

Tända alla läslampor

Du kan tända alla läslampor samtidigt i inställningarna för ljus och displayer.