Justera inställningarna för Pilot Assist

Du kan justera eller ändra vilka funktioner som är aktiverade för Pilot Assist i inställningarna.

Pilot Assist innehåller flera funktioner, av vilka du kan aktivera, avaktivera eller anpassa vissa i inställningarna. Detta gör att du kan ställa in Pilot Assist på den stödnivå du vill ha.

De anpassningsbara inställningarna inkluderar:
Steering assistVägleder rattrörelsen för att placera bilen korrekt i körfältet.
Lane change assistGer styrassistans vid körfältsbyte. De körfältbyten som är möjliga indikeras av bilen men initieras av föraren.
Time interval to vehicle aheadJustera målet för tidsintervall till framförvarande fordon. På så sätt kan du justera avståndet till framförvarande fordon.

Viktigt

Ändra förarstödets inställningar

Se till att du förstår hur bilens ändrade inställningar påverkar hur den beter sig. Detta är särskilt viktigt för funktioner som påverkar graden av assistans som bilen kan erbjuda.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till DrivingDriver support.
Anpassa inställningarna för Pilot Assist För att inställningarna ska visas måste Pilot Assist vara vald som standardfunktion för förarstöd.