Justering av målhastigheten för Pilot Assist

Pilot Assist kan hjälpa dig att hålla en inställd målhastighet. Du kan justera målhastigheten med rattknapparna.

När den Pilot Assist används kan du välja en målhastighet. Bilen hanterar sedan acceleration och inbromsning för att uppnå målet samtidigt som den anpassar sig till den omgivande trafiken.

Tryck på knapparna på vänster sida av ratten för att justera den inställda hastigheten.

Justeringsåtgärder:
Tryck en gångJusterar målhastigheten med 5 km/h eller 5 mph1.
Tryck och håll inJustera den inställda målhastigheten kontinuerligt med 1 km/h eller 1 mph genom att trycka på knappen och hålla den intryckt.
Justera det inställda hastighetsvärdet med och knapparna på ratten.

Din nya målhastighet visas bredvid hastighetsmätaren.

Pilot Assist målhastighet och hastighetsmätare
  1. 1 Målhastigheten kommer som standard att vara hastighetssteg som är delbara med fem, såsom 25, 30 och 35.