Justera känsligheten för främre kollisionsvarningar

Du kan justera känsligheten för främre kollisionsvarningar i inställningar och få tidigare eller senare varningar.

Viktigt

Alternativ med sen varning

Alternativet sen varning bör inte användas permanent. Du kan använda detta alternativ för att reducera antalet varningar i undantagsfall t.ex. vid särskilt dynamisk körning eller om varningarna kommer för ofta och riskerar distrahera dig.

Ändra förarstödets inställningar

Se till att du förstår hur bilens ändrade inställningar påverkar hur den beter sig. Detta är särskilt viktigt för funktioner som påverkar graden av assistans som bilen kan erbjuda.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till DrivingSafety assistForward collision warning.
Justera hur tidigt eller sent de främre kollisionsvarningarna visas.