Justering av tema för stämning

Stämningsbelysningen i bilen kan ge en behaglig belysning av kupén. Det finns flera färgteman att välja mellan tillsammans med matchande omgivningsljud.
Tryck på bilsymbolen i det nedre raden och gå till Quick controls.

Tryck på atmosfärssymbolen.

Atmosfärssymbol
Vyn för atmosfär visas.

Välja tema

Välj ett färgtema längst ner i atmosfärsvyn eller välj off för att använda neutralt statiskt ljus.

Tips

Även om inget aktivt tema har valts kan du ändra färgen på den neutrala belysningen. Det kan antingen vara vitt eller matcha färgen på bilens interiör. För att ändra denna inställning, gå till ControlsLights and displays i inställningarna. Du kan läsa mer om justering av interiörbelysningen i ett separat avsnitt i denna manual.

Justera ljusstyrkan

Tryck på symbolen för ljusstyrka.

Symbol för ljusstyrka
Justera ljusstyrkan enligt dina önskemål.

Aktivering av ljud för atmosfärstema

Tryck på ljudsymbolen för att slå på eller av ljudet.

Ljudsymbol

OBS

Det finns en särskild ljudslinga för varje atmosfärstema. Atmosfärsljudet är utformat för att inte vara påträngande och stängs av tillfälligt medan du pratar i telefon. Om du börjar spela musik kommer ljudet att stängas av helt och hållet och måste aktivt sättas på igen i atmosfärsvyn.