Inställning och aktivering av timern för förkonditionering

Du kan ställa in och aktivera en timer för att förkonditionera bilen för en viss avgångstid. Du kan ställa in att den ska upprepas vissa dagar om du vill.

Om du väljer att förkonditionera kupén kommer bilen att kyla eller värma den före din planerade avgångstid.

Timern kan ställas in så att den upprepas en gång i veckan eller för en enskild avresetid.

Tryck på fläktsymbolen på nedre raden och gå till Parking.
Tryck på timern för att öppna och ändra den.

Välj en tid när förkonditioneringen ska vara klar.

Aktivera Repeat every week och välj en eller flera veckodagar för att ställa in ett återkommande schema.

Välj Save.
Du har sparat och aktiverat timern.