Ställa in gränsen för strömstyrka vid laddning

Du kan ställa in en gräns för strömstyrkan för AC-laddning genom att välja ett värde i laddningsvyn.

Funktionen för begränsning av laddningsströmmen är avstängd som standard. När laddningsströmmen inte är begränsad används den maximala tillgängliga strömstyrkan. När laddningsströmmen begränsas för första gången används det lägsta tillgängliga värdet som standard. Ampere, ofta skrivet som "amp" eller "A", är enheten för elektrisk ström.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till ChargingLimit charging current.
Slå på funktionen1
Justera gränsen för strömstyrkan till ditt önskade värde.
Gränsen för strömstyrka ändras och värdet sparas tills du ändrar det igen. När bilen laddas visas den faktiska strömstyrkan och gränsen på displayen.

OBS

Gränsen för strömstyrkan kan variera mellan olika regioner.
Om du stänger av funktionen sparas inte den inställda gränsen för strömstyrkan. Det innebär att du måste ställa in en ny gräns om du slår på funktionen igen.
  1. 1 Endast tillgänglig för AC-laddning.