Låsa bakrutorna

Du kan låsa de bakre fönsterhissarna via en inställning i displayen. Detta kan vara viktigt att tänka på när man kör med barn i baksätet.

Viktigt

Barnlås

Om bakrutorna låses påverkas inte dörrlåsen. Om du vill förhindra att baksätespassagerarna öppnar dörrarna kan du läsa mer om barnlåset i ett separat avsnitt i denna manual.

Kontrollera att bakdörrarna är säkrade med ett aktivt barnlås när du kör med barn i baksätet.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till ControlsLockingLock rear power windows.
Slå på för att låsa bakrutorna.