Ansluta din telefon till bilen

Anslut din telefon till bilen med Bluetooth för att använda telefonen via bilens gränssnitt.

Bluetooth måste aktiveras för både din telefon och bilen för att kunna parkoppla dem. Du kan slå på Bluetooth i inställningar. Se till att din telefon är inställd på att kunna upptäckas så att bilen kan hitta den vid parkoppling.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till ConnectivityBluetooth.
Välj Add för att starta parkopplingsprocessen.
Välj enheten du vill parkoppla till bilen från listan över tillgängliga enheter.
Kontrollera att bekräftelsekoden på displayen är samma som den på telefonen.
Välj de tjänster du föredrar och tryck sedan på Save.
Ge bilen tillstånd att komma åt din telefon i telefonens Bluetooth-inställningar eller via displayen.1
Nu är din telefon ansluten till bilen. Nästa gång kommer den att anslutas automatiskt om Bluetooth är aktiverat på din telefon.

OBS

Du kan ha flera telefoner parkopplade till bilen, men kan endast ansluta en åt gången till bilen. För att byta aktiv telefon kan du välja från listan över parkopplade enheter för att lägga till en ny enhet.
  1. 1 Du kan ansluta telefonen till bilen även om du inte låter bilen komma åt dina kontakter, men funktionaliteten minskar.