Byta torkarblad på framrutetorkarna

Livslängden på framrutetorkarens blad påverkas av vattnet, smutsen och skräpet som det tar bort från rutan. Torkarbladen måste bytas ut när de visar tecken på slitage.
Aktivera torkarens serviceposition via inställningar i displayen.

Fäll torkarna uppåt och bort från vindrutan.

Tryck på knappen på torkararmen och dra bladet rakt ut, så att det är parallellt med torkararmen.

Se till att bladet är längre på förarsidan än på passagerarsidan. Skjut in det nya bladet i torkararmen tills du hör att det klickar på plats.

Kontrollera att bladet sitter fast ordentligt.
Fäll tillbaka torkararmen ned mot vindrutan.
Slå av torkarnas serviceposition.