Ändra datum och tid

Du kan ändra datum, tid och lokal tidszon manuellt i inställningarna.

Bilen använder som standard information från internet för att automatiskt ändra datum, tid och lokal tidszon åt dig. Du kan också ändra dessa manuellt själv, liksom tidsformatet i inställningarna.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till SystemDate and time.
Om Automatic date and time och Automatic time zone är aktiverade stänger du av dem.
Välj din önskade inställning och utför respektive ändringar.

Ändringarna visas på displayen.

Klockan i statusfältet uppdateras om du har gjort ändringar i tidsinställningen.

Tips

För att ändra tidsformatet, slå på det för att få 24-timmarsformat eller stäng av det för att få 12-timmarsformat.