Byte av ägare till bilen

Bilens förare måste vara registrerad hos Volvo för att kunna använda alla tillgängliga funktioner och tjänster. I samband med ett ägarbyte måste därför den nuvarande ägaren tas bort för att ge den nya ägaren tillgång.

Den nuvarande ägaren måste ta bort länken mellan mobilappen och bilen. Den nya ägaren måste sedan länka sin mobilapp till bilen innan den kan användas.

OBS

Återställ bilen

När den nuvarande ägaren har avslutat ägandet sker en automatisk fabriksåterställning av bilen. Det innebär att profiler, användardata och andra individuella inställningar tas bort.