Aktivering av parkeringskomfort

Du kan aktivera parkeringskomfortfunktionen för att bibehålla ett behagligt klimat i bilen när du inte är i den.

Varning

Lämna inte barn utan tillsyn i bilen. Du ansvarar för deras säkerhet och välbefinnande. Vissa regioner har lagar som förbjuder att personer eller husdjur lämnas i ett låst fordon.

OBS

Funktionen för parkeringskomfort slås av automatiskt när maximal körtid har nåtts, bilens batterinivå är för låg eller en ny körcykel påbörjas. Om du aktiverar den när bilens batterinivå redan är låg kommer den maximala körtiden att vara kortare.
Tryck på fläktsymbolen på nedre raden och gå till Parking.
Gå till Parking Comfort.
Välj Start.

Tryck på Stop för att slå av den igen.