Lägga till och ta bort språk för tangentbord

Du kan lägga till och ta bort språk för tangentbord i inställningarna.

Du kan lägga till språk till skärmtangentbordet på displayen om du vill skriva på ett språk som inte redan finns tillgängligt. Du kan också ta bort språk från tangentbordet om du inte behöver dem längre.

Tryck på bilsymbolen på nedre raden och gå till Settings.
Gå till SystemLanguage and inputKeyboard.
Välj tangentbordet du vill ändra på.
Välj Languages.

Lägga till ett språk

Tryck på symbolen lägga till över de språk som finns tillgängliga och sök efter det språk du vill lägga till.
Välj språket du vill lägga till och tryck på nedladdningssymbolen .
Språket läggs till på listan över tillgängliga språk för ditt tangentbord.

Ta bort ett språk

Tryck på redigeringssymbolen ovanför listan över tillgängliga språk.
Välj språket du vill ta bort från listan över språk och tryck på papperskorgssymbolen .
Språket tas bort från listan över tillgängliga språk för ditt tangentbord.