Boka service med Volvo Cars-appen*

Service av bilen kan bokas via Volvo Cars-appen.1

Boka service

I fliken Px-2037-VOC app icon Car, tryck på Underhåll.
Välj Boka service.
Välj vilken verkstad som ska utföra servicen.
Välj om du vill köpa till några extra tjänster2, t.ex. kontroll av luftkonditionering.
Ange datum och tid för service samt om du önskar en lånebil3. En del verkstäder kan även erbjuda hämtning och lämning av bilen som ska servas.
Fyll i eventuella kommentarer och bekräfta bokningen.
Välj om du vill lägga till bokningen i kalendern.

När det finns en bokad service visas detta under Underhåll i fliken Px-2037-VOC app icon Car.

Klicka på bokningen för att:
  • se detaljer om bokningen
  • spara bokningen till kalendern (med möjlighet att lägga till påminnelse)
  • avboka servicen
  • kontakta verkstaden via epost eller telefon.

Meddelanden om service i Volvo Cars-appen

När det är dags för service av bilen visas detta i Volvo Cars-appen
  • med ett meddelande i fliken Px-2037-VOC app icon Home
  • och under Underhåll i fliken Px-2037-VOC app icon Car.

Under en pågående service visas uppskattad slutförandetid i Volvo Cars-appen.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller vissa marknader.
  3. 2 Tillgängliga tjänster beror på verkstad.
  4. 3 Gäller vissa verkstäder.